VIDEO / Ai vendos një kamera të fshehtë në azilin e pleqve ku kishte futur të atin. Ja çfarë pa..!?

Nuk është kurrë një vendim i lehtë, por ndonjëherë njerëzit i çojnë prindërit në një az il për të moshuar, ku mund të marnni ndihmë 24 orë në 24. Ky nuk është një vendim që merret lehtë, sepse jemi të fri kë su ar se mund të ndjehen të br ak tis ur dhe se në vendin e zgjedhur ata nuk do trajtohen me respektin dhe kujdesin e nevojshëm. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT…LEXO ME TEPER