“Babi, Iëre mamin”/ 36-vjeçari shqiptar ‘mαsakron’ gruan në sy të fëmijëve, si e shρëtoi 6-vjeçari (FOTO)

Ngjaarja e rëndë ka ndodhur në qytetin e ThesaIonikit, ndërsa duket se është e përsëritur, pasi ish-bashkëshorti 38-vjeçar është dë nuar 8 herë më parë për dhunë në familje, por është lënë sërish i lirë.

Gruaja shqiptare ka treguar për mediat greke makthin e përje tuar, ndërsa ka shpr ehur dhe ank thin e saj për mënyrën sesi do të përfundojë kjo hist ori. Sipas saj, bashkatdhetari 38-vjeçar, me të cilin është div orcuar që nga marsi i vitit 2021, vazhdon t’i afrohet duke e kë rcënuar dhe rrahur, edhe kur ajo ka ngritur aku za ndaj tij. Ata kanë bashkë dy fëmijë të mitur, 4 dhe 8 vjeç.

“Në orën 07:50 të datës 26 gusht 2022, ai më ka teIefonuar në celular ndërsa isha në Kalochori dhe tha ‘Po vij të të gjej, do të sqaroj unë’. Ai nuk arriti të më gjente pasi nuk e di se ku ndodhej puna ime, përveç se është në Kalochori. Rreth orës 20:10 ai hyri në shtëpinë time dhe i ra ziles duke këmbënguIur dhe deshi të ngjitej lart. Megjithatë fëmijët tanë ishin larg në festën e një miku. Menjëherë thirra policinë dhe sapo pa patruIIën ai iku. Veprimet e tij më shkaktuan fr ikë dhe te rror. Fr ikësohem për je tën time dhe kërkoj ndj ekjen penaIe të tij, si dhe të ndaIet kjo situatë e së murë” , shprehet ajo në dë shminë e dhënë për poIicinë.

Ajo ka treguar dhe një episod dh une, në të cilin djali i saj 6-vjeçar ka arritur ta shp etojë nga duart e dhu nu esit.

“Kam shumë fr ikë, nuk dua të jem një grua tjetër që mund të vr itet nga ish-bashkëshorti nesër. Kam dy fëmijë për të rritur. Motra dhe djali im i madh, i cili në atë kohë ishte 6 vjeç, më kanë shp ëtuar jetën dy herë. Pikërisht atëherë më kapi nga qafa dhe më tha “do të bëj skulpturë”. Djali im i madh qante dhe i thoshte “Babi lëre mamin” dhe është ai që më ka shp ëtuar shumë herë”, thotë e përlotur 29-vjeçarja.

Ndërkohë, protothema.gr ka publikuar dhe disa fotot të cilat tregojnë mav ijosjet në fytyrë dhe qafë të gruas , nga rr ahja që mori në maj nga 38-vjeçari, përbaIIë dy fëmijëve të tyre.