Nisi që 16 vjeçe të punoj me lekë për të këηaqur burrat e botës, pas 3 vitesh ka miliona lekë: Kur kam shumë klientë pushoj vetëm 5 minuta dhe pastaj tjetri

Një punonjëse ka ofruar në një rr ëfim të sinqertë nga afër pr ofesionit të saj në një dok umentar të ri për Channel 5.

Ellie vetëm 19 vjeç nga Nottingham është shpr ehur se fiton gjashtë shifra në vit falë punës së saj gjatë një segm enti vetëm për të rritur.

Ajo është në këtë biznes që në moshën 16 vjeçare. Në pjesën e parë të dok umentarit ajo shfaqet në një dhomë hoteli në Mançester që kishte rezervuar për fundjavën e saj të punës.

EIIie shpjegoi se nganjëherë kërkesa është aq e lartë saqë asaj i mbetet shumë pak kohë ndërmjet takimeve 15 minutëshe, për të cilat ajo kërkon 70 £.

19 vjeçarja e cila rezervon klientët e saj në internet sapo vuri këmbën në Manchester tha se e priste një natë e ngarkuar, pasi kishte marrë tashmë dy rezervime. Duke foIuar para kamerës duke pritur klientin e saj të parë, ajo u shpreh:

‘Pady shim që për klientin tim të parë paamja ime është e freskët , por pasi klienti im i parë të shkojë do të më duhet ta rifreskoj sërish. Më duhet të bëj dush, të bëj një ndryshim në veshje. Mund të kem kohë vetëm 5 minuta dhe nganjëherë dhe 30, gjithçka varet nga ajo që njerëzit kanë rezervuar’.