Pamja është filmuar nga Banorët/Spanja në tmerr! 10,000 rrufe, stuhi dhe breshër 6 centimetra në Menorca..

Stafi yn ju njofton me fatkeqsit natyrore qe ndodhin ne gjith Boten

Kjo ka ndodhur rreth dy jav me par, Pamjet jan regjistruar sekond pas sekondi, Bresheri ka arritur deri me 10 cm ku qyteti ka pasur pasoja te medha
Videon qe do e shihni me posht esht rast i vertet dhe jo e montuar
Kjo esht fuqia e te madhit ALL-LLAH