Kjo vajzë ka lindur me sëmυndjen e rraIIë/ E gjithë fytyra e saj është me qime, do hαbiteni se si duket pasi ia hoqën mjekët

Supatra Susuphan është një vajzë, e cila jeton në Tajlandë. Ajo vuan nga një sind romë e rrallë, ajo e Am bras.

viktima-e-talljes-gruaja-me-flokë-në-botë-vendos-të-rruhet

Kjo do të thotë se ajo ka një çrregullim hormonal që shkakton rritje të shumta të qimeve në të gjitha pjesët e trupit të saj. Kjo sëmundje shfaqet që nga lindja. Nuk ka asnjë rre zik për jetën e saj, por se sa shumë vuan ajo nuk mund të imagjinohet.

Ajo ka qime të shumta edhe në fytyrë. Së fundmi bëhet e ditur se ajo ka vendosur t’i heqë të gjitha qimet nga fytyra e saj. Rezultati është befasues.

Gjatë gjithë jetës së saj, ajo është taIIur dhe poshtëruar. Ajo thotë se mund të bëj një depi lim prgjithmonë dhe kështu do të shp ëtojë përgjithmonë.

Ka shumë pak raste të njerëzve me sindromën Ambras që janë dokumentuar gjatë hist orisë. I pari prej tyre, Petrus Gonsalvus, lindi në 1537 në Tenerife.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.