Habit gruaja: S’e di i kujt është fëmija, i ndërroj burrat përnatë..!!??

Gruaja me 5 burra të cilët janë vëllezër Rajo Verma është një 21-vjeçare indiane e cila ka 5 bashkëshortë, të cilët janë vëllezër me njëri-tjetrin. Gruaja ka dhe një fëmijë, por nuk e di se kush është babai sepse ajo fle me një burrë të ndryshëm çdo natë. “Në fillim ishte paksa e çuditshme, por unë nuk kam një të preferuar. I dua të gjithë njësoj”, shprehet gruaja indiane për ‘The Sun’… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE 

LEXO ME TEPER