Kush ishin dy poIicët që u qëIIυan me breshëri αυtomatiku mbrëmjen e sotme në Vlorë! Emrat dhe Pamje nga vendngjarja

Dalin pamjet nga ve ndi i ngja rjes ku u që lllua ndaj dy efektivëve të po licisë në Vlorë.

Nga një automjet “Volkswagen” u që llua drejt mnakinës tip ‘Audi’ bre nda së cilës kanë qenë 2 po licë, të cilët po lëviznin me mjetin e tyre privat.

Ata janë Nako Mehmetaj dhe Anxhelo Breshani.

Fatm irësisht asnjë prej tyre nuk ka mbetur i lën duar nga at e ntati me ar më zj arri, ndërsa në vendin e ngja rjes janë gjetur 5 g ëzhoja.

Grupi he timor po punon për zbardhjen e ngj arjes.KIik0ni me poshte per ta lexuar Iajmin e pIote!