Deshiroja jete me te mire dhe ika prej fashti,u martova me nje Serb dhe mbarova si eshte me keq…!!

Kam jetu ne nje fshat te harrum prej njerzve, u martova me nje Serb vetem qe te dal prej aty por perfundova duke kcy neper kafe mi knaq Burrat tjer! – Ckemi! Vet si perjetues i ksaj historie sjam tu mujt me besu as veten se n’qfar gjendje jam ardh, me nje gjendje qe kurr nejten tem as se kisha paramendu qe perfundoj qishtu. Kshtu po ja nisi, tash i kam 23 vjet jam hi per 24 un jam rrit ne nje familje babi mami edhe hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote.LEXO ME TEPER